La zona d'interès
La zona d'interès

La zona d'interès

Aquesta novel•la demostra un cop més que a Martin Amis no li tremola el pols a l’hora d’abordar temes delicats. Després de la demolidora Lionel Asbo, l’autor torna al nazisme i a l’Holocaust, com ja va fer a Time’s Arrow, des d’un angle com a mínim sorprenent, cedint la paraula als botxins i sense renunciar a burxar la ferida amb tocs de comèdia negra.

En Golo, un jove oficial nebot del jerarca nazi Martin Bormann, arriba a un camp d’extermini per contribuir a posar en marxa una fàbrica amb mà d’obra esclava. Seductor nat, no triga gaire a enamorar-se de la Hannah, la dona del comandant del camp, el grotesc Paul Doll. I a aquest triangle s’hi afegeix l’Szmul, un d’aquells jueus que col•laboraven amb els executors.Amb la maquinària de la crueltat com a teló de fons, la novel•la desenvolupa una història d’amor i de gelosia entre funcionaris de la barbàrie nazi. És el marc per indagar la natura de l’horror i per preguntar-se: ¿què succeeix quan descobrim qui som en realitat? ¿Com podem arribar a acceptar les conseqüències dels nostres actes?

Rodejada de polèmica i rebutjada per alguns dels editors habituals d’Amis, incòmodes amb els seus plantejaments, La Zona d’Interès ha rebut una acollida crítica extraordinària als Estats Units i la Gran Bretanya.

«Un tour de force de virtuosisme verbal, i una novel•la brillant, incòmoda, inspirada per una profunda curiositat moral pels éssers humans. Impressionant» (Richard Ford).

«Una novel•la destinada a perdurar» (Alex Preston, The Guardian).

ISBN978-84-339-1524-5
EAN9788433915245
PVP CON IVA19.90 €
NÚM. DE PÁGINAS304
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 16
TRADUCCIÓNErnest Riera
PUBLICACIÓN30/09/2015
ISBN9788433936646
EAN9788433936646
PVP CON IVA9.99 €
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOEB 552
TRADUCCIÓNErnest Riera
PUBLICACIÓN01/01/2016
COMPARTE EN:
 
Martin Amis

Martin Amis

Martin Amis (1949) va estudiar a Oxford i col•labora en revistes literàries i de caràcter general. Va debutar de manera brillant com a novel•lista amb The Rachel Papers, guardonada el 1973 amb el Premi Somerset Maugham i publicada en castellà per Anagrama, que ha editat el gruix de la seva obra. En català han aparegut els seus llibresCamps de Londres, Tren de nit, Experiència, Casa de Trobades, La viuda prenyada i Lionel AsboEstat d’Anglaterra, que, junt amb Money, Time’s Arrow i Koba the Dread, l’han consagrat com un dels escriptors més aplaudits de la seva generació. Llibre rere llibre, sense abandonar les seves aportacions més originals, «els lectors d’Amis no se senten mai traïts i es veuen sempre sorpresos» (J. A. Masoliver Ródenas).


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.