Lliçons
Lliçons

Lliçons

Una història íntima i universal. La peripècia vital d’un home en un món convuls i canviant.

Quan era petit, els pares d’en Roland Baines el van enviar a un internat. Allí, lluny de l’empara familiar, va rebre lliçons de piano amb una jove professora anomenada Miriam Cornell, amb qui va tenir una experiència tan fascinant com traumàtica, i que va marcar per sempre la seva vida.

Els anys, no obstant, han anat passant: en Roland ha viatjat, ha viscut a diversos llocs, s’ha casat i ha tingut un fill. Però quan la seva dona, l’Alissa Eberhardt, l’abandona sense cap mena d’explicació, els fonaments de la seva realitat trontollen de dalt a baix, i es veu obligat a reconstruir tots els seus records per provar d’entendre què ha passat.

Des de la seva infància a Trípoli, on van destinar el seu pare militar abans que la família tornés a Anglaterra, la vida d’en Roland ha travessat tots els grans esdeveniments dels últims setanta anys: la crisi de Suez, els míssils de Cuba, la caiguda del Mur de Berlín, Txernòbil, el Brexit, la pandèmia... Fa de fill, d’amant, d’espòs, de pare, d’avi. Coneix l’amor, el sexe, les drogues, l’amistat i el fracàs. Amb tot, mentre es planteja per quins meandres ha anat discorrent la seva vida, allò que va passar amb la professora de piano el continua perseguint.

«Una poderosa demostració dels seus portentosos dots com a novel·lista» (Ron Charles, The Washington Post).

ISBN978-84-339-0186-6
EAN9788433901866
PVP CON IVA24.9 €
NÚM. DE PÁGINAS576
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 111
TRADUCCIÓNJordi Martín Lloret
PUBLICACIÓN06/09/2023
ISBN978-84-339-1890-1
EAN9788433918901
PVP CON IVA13.99 €
CÓDIGOLA 111
TRADUCCIÓNJordi Martín Lloret
PUBLICACIÓN27/09/2023
RESEÑAS PRENSA
Núvol
El Punt Avui
COMPARTE EN:
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
 
Ian McEwan

Ian McEwan

Ian McEwan (Aldershot, Regne Unit, 1948) es va llicenciar en Literatura Anglesa a la Universitat de Sussex i és un dels membres més destacats d’una generació brillant d’escriptors. A Anagrama-Empúries es van publicar les seves novel·les Amsterdam (Premi Booker), Expiació (que va obtenir, entre altres guardons, el WH Smith Literary Award, el People’s Booker i el Commonwealth Eurasia), Dissabte (Premi James Tait Black), A la platja de Chesil (National Book Award), Solar (Premi Wode - house) i Operació Caramel. Ja a Llibres Anagrama han aparegut La llei del menor, Closca de nou, Màquines com jo, La Panerola i Lliçons, així com l’assaig L’espai de la imaginació. També ha rebut el Premi Shakespeare.


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.