Feliços els feliços
Feliços els feliços

Feliços els feliços

Relacions extramatrimonials, tendències sadomasoquistes, insatisfaccions sexuals i fantasies consumades, ruptures, decepcions i, també, finals feliços. En aquesta novel•la Yasmina Reza entrellaça les vides de divuit personatges que sembla que no tinguin res a veure. Però a mesura que el lector és hipnotitzat per les veus que configuren la trama, anirà descobrint unes relacions inesperades. Així, la rutina dels Hutner es veu interrompuda quan l’obsessió del seu fill per la Céline Dion es torna patològica. I el psiquiatre del noi, l’Igor Lorrain, viu un apassionat retrobament amb un antic amor, l’Hélène, casada amb en Raoul Barnèche, un jugador de bridge capaç d’enfurir-se fins al punt d’empassar-se una carta… L’escriptura de Reza es desplega en múltiples variacions en què el lector distingeix amb claredat la veu de cada protagonista. Aquesta novel•la coral és una cínica, insolent i de vegades hilarant dissecció de l’ànima humana, però també una reflexió sobre la brevetat del nostre pas per la vida, i sobre la importància d’assumir una existència plena.

«Amb una immensa sensibilitat i un humor redemptor, Reza firma la seva gran novel•la de la desolació humana» (Jean Birnbaum, Le Monde).

«El que estructura el llibre i alhora el fa esclatar són les escenes de la vida conjugal, d’una rara violència. Una cosa així com un Ingmar Bergman ennegrit per Thomas Bernhard» (Jérôme Garcin, Le Nouvel Observateur).

ISBN978-84-339-1514-6
EAN9788433915146
PVP CON IVA17.9 €
NÚM. DE PÁGINAS192
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 6
TRADUCCIÓNOriol Vaqué Sánchez
PUBLICACIÓN03/09/2014
ISBN978-84-339-3504-5
EAN9788433935045
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 6
TRADUCCIÓNOriol Vaqué Sánchez
PUBLICACIÓN03/09/2014
COMPARTE EN:
Amb el suport de:
Amb el suport de:
 
Yasmina Reza

Yasmina Reza

Yasmina Reza va néixer a París. El seu pare, nascut a Moscou, descendent d’una família jueva expulsada d’Espanya per la Inquisició i refugiada a l’Uzbekistan, i la seva mare, violinista d’una família de jueus hongaresos, es van conèixer a París. Ha rebut els premis més prestigiosos per les seves obres teatrals (com el Molière, el Laurence Olivier i el Tony), entre les quals destaca Art. De la seva obra narrativa, a Anagrama-Empúries es van publicar Una desolació, En el trineu de Schopenhauer i L’alba el capvespre o la nit. Ja a Llibres Anagrama, Feliços els feliços: «Acció i pensament, nervi i sentit de l’humor, és breu, però et deixa veure un món molt ampli, gairebé inabastable... Reza és lúcida, divertida i cruel, però sobretot és una humanista» (Carlos Zanón, El País), i Babilònia: «A mig camí entre una trama dels Coen i el millor llibret de Woody Allen, ens regala un “polar” divertit, tendre, profund i patètic sobre la vida de la majoria dels mortals» (Ángeles López, La Razón).


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.