Anorrear
Anorrear

Anorrear

Una novel·la total: thriller amb elements esotèrics, obra de crítica política, cru retrat familiar i narració existencial sobre el dolor i l’amor.

Any 2027. França es prepara per a unes eleccions presidencials i el candidat amb més possibilitats és una estrella de la televisió. L’home fort darre­re de la candidatura és el ministre d’Economia i Finances, Bruno Juge, per a qui treballa com a assessor Paul Raison, el protagonista de la novel·la, un home taciturn i descregut.

De sobte, algú puja a internet uns vídeos amenaçadors –en un dels quals es veu el ministre Juge a la guilloti­na– amb uns enigmàtics símbols geomètrics. I la violència passa del món virtual al real: l’explosió d’un portacontenidors a la Corunya, un atemptat contra un banc d’esperma a Dinamarca i el sag­nant atac a una embarcació de migrants a prop de les Pitiüses.

Mentre investiga els fets, en Paul s’enfronta a una crisi personal: el seu matrimoni està en des­composició i el seu pare, espia jubilat, pateix un infart cerebral, la qual cosa propicia el retrobament d’en Paul amb els seus germans: una germana catòlica i simpatitzant de la ultradreta casada amb un notari en atur i un germà restaurador de tapis­sos casat amb una periodista de segona fila. A més, a en Paul li diagnostiquen una malaltia greu.

Michel Houellebecq compon una ambiciosa novel·la total que és moltes coses alhora: thriller esotèric, obra de crítica política, descarnat retrat familiar i també narració íntima i existencial so­bre el dolor, la mort i l’amor, que tal vegada és l’única cosa que ens pot redimir.

«La novel·la més delicada, més melancòlica i més sensible de Michel Houellebecq» (Philippe Lançon, Charlie Hebdo).

 

ISBN978-84-339-1808-6
EAN9788433918086
PVP CON IVA24.9 €
NÚM. DE PÁGINAS592
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 100
TRADUCCIÓNOriol Vaqué Sánchez
PUBLICACIÓN15/06/2022
ISBN978-84-339-4603-4
EAN9788433946034
PVP CON IVA12.99 €
CÓDIGOLA 100
TRADUCCIÓNOriol Vaqué Sánchez
PUBLICACIÓN15/06/2022
COMPARTE EN:
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
 
Michel Houellebecq

Michel Houellebecq

Michel Houellebecq (1958) és poeta, assagista i novel·lista, «la primera estrella literària des de Sar­tre», segons es va escriure a Le Nouvel Observa­teur. La seva primera novel·la, Ampliació del camp de batalla, va guanyar el Premi de Flore i és el pri­mer títol de «Llibres Anagrama». El 1998 va rebre el Premi Nacional de les Lletres, atorgat pel Ministeri de Cultura francès. La seva segona novel·la, Les partícules elementals (Premi Novembre, Premi dels Lectors de Les Inrockuptibles i millor llibre de l’any segons la revista Lire), va ser molt celebrada i polè­mica, com també Plataforma. Houellebecq va obte­nir el Premi Goncourt amb El mapa i el territori, que es va traduir a una quarantena de llengües, i va abordar el tema espinós de la islamització de la so­cietat europea a Submissió, publicada també en aquesta col·lecció, així com Serotonina. Houellebecq ha sigut guardonat amb el prestigiós Premi IMPAC de Dublín (2002) i, a Espanya, amb el Leteo (2005).


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.