Ampliació del camp de batalla
Ampliació del camp de batalla

Ampliació del camp de batalla

El narrador d’Ampliació del camp de batalla és un enginyer informàtic fastiguejat per la feina, que ha de vendre als seus clients les bondats de les noves tecnologies... És un antiheroi que ha deixat de lluitar, que observa des d’una certa distància els seus congèneres, que va lliscant cap a la depressió; fa dos anys que duu una vida casta, es refereix a «les dones que m’obrien els seus òrgans» amb tanta repugnància com quan parla de les egoistes psicoanalitzades... Amb la precisió d’una autòpsia, descriu el camp de batalla de la societat neoliberal, amb els seus perdedors en l’àmbit econòmic i sexual: l’ampliació del camp de batalla a totes les edats de la vida, a totes les classes socials...

«Una novel·la terrible, i terriblement divertida» (Bertrand Leclair, Information).

«El narrador d’aquesta novel·la és l’home unidimensional de Marcuse» (Publishers Weekly).

«És L’estranger de Camus per a la societat informatitzada» (Tibor Fischer).

ISBN978-84-339-1509-2
EAN9788433915092
PVP CON IVA16.90 €
NÚM. DE PÁGINAS176
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 1
TRADUCCIÓNFrancesc Rovira Faixa
PUBLICACIÓN05/02/2014
OTRAS EDICIONESCompactos (CM 842)
COMPARTE EN:
 
Michel Houellebecq

Michel Houellebecq

Michel Houellebecq (1958) és poeta, assagista i novel·lista, «la primera estrella literària des de Sar­tre», segons es va escriure a Le Nouvel Observa­teur. La seva primera novel·la, Ampliació del camp de batalla, va guanyar el Premi de Flore i és el pri­mer títol de «Llibres Anagrama». El 1998 va rebre el Premi Nacional de les Lletres, atorgat pel Ministeri de Cultura francès. La seva segona novel·la, Les partícules elementals (Premi Novembre, Premi dels Lectors de Les Inrockuptibles i millor llibre de l’any segons la revista Lire), va ser molt celebrada i polè­mica, com també Plataforma. Houellebecq va obte­nir el Premi Goncourt amb El mapa i el territori, que es va traduir a una quarantena de llengües, i va abordar el tema espinós de la islamització de la so­cietat europea a Submissió, publicada també en aquesta col·lecció, així com Serotonina. Houellebecq ha sigut guardonat amb el prestigiós Premi IMPAC de Dublín (2002) i, a Espanya, amb el Leteo (2005).


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.