Set lliçons breus de física
Set lliçons breus de física

Set lliçons breus de física

Tot el que cal saber sobre física, l’univers i el nostre lloc al món en set lliçons plenes de bellesa que han captivat els lectors italians.

«Hi ha fronteres, en les quals estem aprenent i crema el desig de saber. Aquí, a la riba del que sabem, en contacte amb l’oceà de tot el que no sabem, brillen el misteri del món, la bellesa del món, i ens deixen sense alè», diu l’autor d’aquest llibre que s’ha convertit en un inesperat best-seller a Itàlia i que serà traduït a més de vint idiomes. El motiu d’aquest èxit és ben senzill i alhora molt difícil d’aconseguir: amb passió, fluïdesa i una encomiable voluntat d’explicar d’una manera diàfana temes complexos, Carlo Rovelli, científic d’estirp humanista, ens proposa un recorregut breu però complet per les fites de la física dels darrers cent anys. I així repassa la teoria de la relativitat, la mecànica quàntica, l’arquitectura de l’univers, les partícules elementals, la gravetat quàntica, els forats negres... Però també la natura del temps i el nostre lloc dins d’aquest entramat infinit.

Són set lliçons magistrals que permeten al lector no especialitzat endinsar-se amb facilitat en uns temes a priori àrids. Amb una combinació d’entusiasme, claredat i rigor, Rovelli ens ofereix una magnífica (i bella) panoràmica dels avenços de la física, a través dels quals l’ésser humà ha anat desxifrant els misteris de l’univers.

«Un científic amb un talent poc habitual: la capacitat de plasmar en un llibre la bellesa de tot allò que existeix» (Daniela Mattalia, Panorama)

«Aquest llibre mostra que la ciència, amb la curiositat que implica, el seu compromís absolut amb allò que ens rodeja, la seva predisposició a desfer-se de punts de vista preestablerts, també és un tipus de poesia» (Neville Hawcock, Financial Times).

ISBN978-84-339-1529-0
EAN9788433915290
PVP CON IVA12.9 €
NÚM. DE PÁGINAS96
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 21
TRADUCCIÓNLaia Font
PUBLICACIÓN02/03/2016
OTRAS EDICIONESCompactos (CM 789)
ISBN978-84-339-3699-8
EAN9788433936998
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 21
TRADUCCIÓNLaia Font
PUBLICACIÓN02/03/2016
COMPARTE EN:
 
Carlo Rovelli

Carlo Rovelli

Carlo Rovelli (Verona, 1956) és físic teòric i un dels fundadors de l’anomenada «gravetat quàntica de llaços». És membre de l’Institut Universitari de França, de l’Acadèmia Internacional de Filosofia de la Ciència i responsable de l’equip de gravetat quàntica del Centre de Física Teòrica de la Universitat d’Ais-Marsella. És autor, entre d’altres, dels llibres Set lliçons breus de física i L’ordre del temps.  


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.