L'ordre del temps
L'ordre del temps

L'ordre del temps

Els misteris del temps explicats per un eminent físic que, a més, és un gran divulgador. Un assaig apasionant.

Què és el temps? Existim en el temps o és el temps qui existeix en nosaltres? Per què recordem el passat i no el futur? Què vol dir que el temps «corre»? El passat és tancat i el futur és obert? El temps és lineal? Existeix de debò? Carlo Rovelli, físic i autor del best-seller internacional Set lliçons breus de física, respon aquí aquestes preguntes i moltes més. 

El temps és un enigma no només per als profans, sinó també per als físics, que al llarg de la història han anat modificant la percepció que en tenen. Rovelli aborda el temps i els seus interrogants amb una combinació única de rigor, capacitat divulgativa i bagatge humanístic que li permet incorporar al text el Mahabharata, Horaci, Guillem d’Occam, Proust, Rilke…  

El llibre es divideix en tres parts: la primera tracta allò que la física moderna sap avui sobre el temps i els canvis radicals que s’han produït al voltant d’alguns temes que es donaven per tancats; la segona se centra en la gravetat quàntica i en la idea d’un món sense temps, mentre que la tercera explora el naixement del temps i com l’experimentem. El resultat és un assaig apassionant, que ens proporciona claus –científiques i filosòfiques– per entendre el misteri del temps, un tema central de la física i també de la nostra relació amb la vida i l’univers.  

«Des d’Una breu història del temps, del desaparegut Stephen Hawking, no hi ha hagut ningú que integrés d’una manera tan genial la física i la filosofia» (Ian Thomson, The Guardian).

ISBN978-84-339-1558-0
EAN9788433915580
PVP CON IVA16.9 €
NÚM. DE PÁGINAS176
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 50
TRADUCCIÓNFrancesc Massana
PUBLICACIÓN23/05/2018
ISBN978-84-339-3940-1
EAN9788433939401
PVP CON IVA10.99 €
CÓDIGOLA 50
TRADUCCIÓNFrancesc Massana
PUBLICACIÓN23/05/2018
COMPARTE EN:
 
Carlo Rovelli

Carlo Rovelli

Carlo Rovelli (Verona, 1956) és físic teòric i un dels fundadors de l’anomenada «gravetat quàntica de llaços». És membre de l’Institut Universitari de França, de l’Acadèmia Internacional de Filosofia de la Ciència i responsable de l’equip de gravetat quàntica del Centre de Física Teòrica de la Universitat d’Ais-Marsella. És autor, entre d’altres, dels llibres Set lliçons breus de física i L’ordre del temps.  


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.