Més que una dona
Més que una dona

Més que una dona

La continuació del ja clàssic Cómo ser mujer: Caitlin Moran ens explica què significa arribar als quaranta sense deixar-hi la vida.

Qui és que va dir que convertir-se en una dona de mitjana edat seria fàcil? Caitlin Moran, que va arrasar amb aquell divertit i lúcid manifest de feminisme assilvestrat titulat Com es fa una dona, torna amb una seqüela que rebat la teoria que les segones parts mai són bones, perquè aquesta és espectacular.

A mig camí entre la crònica personal, el manifest hilarant i la guia per fer-se gran sense morir en l’intent, aquest llibre, ordenat com l’agenda d’un dia qualsevol, aborda temes com la tirania de les llistes de tasques pendents; el sexe de les parelles amb fills i l’anomenat «clauet de manteniment»; el dubte de si una feminista pot posar-se bótox; el tempteig del ioga com a eina de relaxació; el pansiment del cos en observar-se al mirall; les maleïdes tasques domèstiques; les diferències entre homes i dones en els processos i temps per excitar-se sexualment; com bregar amb les crisis de les filles adolescents i amb les xacres d’uns pares ancians...

En temps propensos als dogmes, la correcció política i l’autocensura, és meravellós comprovar que la Caitlin Moran de mitjana edat continua tan impertinent, enginyosa, ferotge, intel·ligent i lúcida com sempre, amb el seu feminisme groucho-marxista funcionant a ple rendiment.

«Tant de bo hagués llegit aquest llibre fa quaranta anys. Però mai no és tard. Heu de llegir-lo» (Hugh Laurie).

Entrevista en exclusiva amb Caitlin Moran

ISBN978-84-339-1805-5
EAN9788433918055
PVP CON IVA20.9 €
NÚM. DE PÁGINAS368
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 94
TRADUCCIÓNMaria Cabrera Callís
PUBLICACIÓN16/03/2022
ISBN978-84-339-4419-1
EAN9788433944191
PVP CON IVA10.99 €
CÓDIGOLA 94
TRADUCCIÓNMaria Cabrera Callís
PUBLICACIÓN16/03/2022
COMPARTE EN:
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
 
Caitlin Moran

Caitlin Moran

Caitlin Moran (Brighton, Regne Unit, 1975) ha rebut el Premi de la Premsa Britànica al millor columnista de l’any 2010 i al millor crític i entrevistador del 2011. Present al catàleg d’Anagrama des de l’any 2013 amb la publicació en castellà de Com es fa una dona (de propera aparició en català a Llibres Anagrama i un dels èxits més grans i més fulminants en llengua anglesa dels darrers temps: llibre de l’any als Galaxy National Book Awards i als British Book Awards i mereixedor d’un Irish Book Award): «El feminisme de Moran no és carrincló ni cristal·litza en l’ús d’un llenguatge políticament correcte. Fica el dit a l’ull dels lectors i fa petar de riure quan contradiu alguns dels tòpics del feminisme sense deixar de ser feminista» (Marta Sanz); també és autora de Com es fa una noia: «Si poguessin sintetitzar-la seria una amfetamina. Moran dispara bromes i frases hilarants a ritme de txa-txa-txa accelerat» (Lucía Lijtmaer), i How to Be Famous: «Amb la mateixa intel·ligència hu-morística paranormal de sempre analitza el miratge de la fama» (Miqui Otero, El Periódico).


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.