ISBN | 978-84-339-1587-0 |
EAN | 9788433915870 |
PVP CON IVA | 17.9 € |
NÚM. DE PÁGINAS | 192 |
COLECCIÓN | Llibres Anagrama |
CÓDIGO | LA 77 |
PUBLICACIÓN | 20/01/2021 |
ISBN | 978-84-339-4214-2 |
EAN | 9788433942142 |
PVP CON IVA | 9.99 € |
COLECCIÓN | Llibres Anagrama |
CÓDIGO | LA 77 |
PUBLICACIÓN | 20/01/2021 |

L'art de fer classe
COLECCIÓN:Llibres Anagrama
Quin és el secret d’una bona classe? Com s’acon-segueix captar i retenir l’atenció dels alumnes? Com podem gestionar l’estrès com a professors? Com ens hem de relacionar amb els estudiants? Com podem detectar i prevenir les situa-cions conflictives?
Aquest llibre contesta aquestes preguntes i d’altres que ens fem els docents cada dia. Fa èmfasi en l’aprenentatge de les llengües –l’espe-cialitat de l’autor– i en l’aprenentatge de qualsevol matèria gràcies a l’eina del llenguatge. Per això, és un volum útil per a qualsevol docent o orador que vulgui fer classes, tallers o seminaris.
De manera clara, àgil i didàctica, Daniel Cassany explica com crear dinàmiques de grup, com generar un bon ambient a l’aula, com potenciar el treball en equip, com fer-se entendre, com gestionar el temps, com aplicar les tecnologies digitals i saber-ne valorar els pros i els contres.
L’art de fer classe és un manual ple de pistes i claus, que incorpora quadres de síntesi i recursos pràctics i que farà més fàcil la tasca docent.
ISBN | 978-84-339-1587-0 |
EAN | 9788433915870 |
PVP CON IVA | 17.9 € |
NÚM. DE PÁGINAS | 192 |
COLECCIÓN | Llibres Anagrama |
CÓDIGO | LA 77 |
PUBLICACIÓN | 20/01/2021 |
ISBN | 978-84-339-4214-2 |
EAN | 9788433942142 |
PVP CON IVA | 9.99 € |
COLECCIÓN | Llibres Anagrama |
CÓDIGO | LA 77 |
PUBLICACIÓN | 20/01/2021 |


Daniel Cassany és un bon lector de novel·les i un investigador sobre la lectura i l’escriptura. És professor de la Universitat Pompeu Fabra i ha publicat nombrosos articles i llibres, reeditats diverses vegades, com La cuina de l’escriptura. A «Llibres Anagrama» hi ha publicat darrerament poc Laboratori lector.
Fotograsfía © Miguel Ramudo.
- El arte de dar clase (A 553)
- Laboratorio lector (A 526)
- Laboratori lector (LA 52)
- Afilar el lapicero. Guía de redacción para profesionales (A 367)
- Tras las líneas. Sobre la lectura contemporánea (A 341)
- La cocina de la escritura (A 162)
- Tras las líneas (CM 614)
- En_línea. Leer y escribir en la red (A 441)