Alta fidelitat
Alta fidelitat

Alta fidelitat

En Rob Fleming té una botiga de discos antics tronada però cool on només ven la música que li agrada a ell. I només vinils, és clar, encara que el negoci, destinat a un públic de col·leccionistes de frivolitats molt seriosos, està sempre a punt de fer fallida. I ara, a més, la Laura l’ha deixat. És perquè en Rob s’entossudeix a perpetuar l’adolescència fins a la decrepitud? O bé –això creu ell– perquè la seva col·lecció de discos i la de la Laura són incompatibles?

En Rob es refugia en la companyia d’en Barry i en Dick, els seus inefables còmplices a la botiga, i junts fan innombrables i molt masculines llistes dels top del pop: les cinc millors pel·lícules, en què sempre hi ha Reservoir Dogs, els cinc millors capítols de Cheers i les cinc millors cançons d’Elvis Costello... I també comença a sortir amb la Marie, una cantant americana. Sembla que finalment farà realitat un dels seus somnis, tenir una nòvia amb un contracte discogràfic, però llavors reapareix la Laura. I en Rob aviat començarà a fer-se preguntes de difícil resposta sobre la família, la monogàmia, l’amor, el desamor i la maduresa. Pot ser que a la fi descobreixi que també hi ha vida, i música, després de l’adolescència?

 

ISBN978-84-339-1534-4
EAN9788433915344
PVP CON IVA19.9 €
NÚM. DE PÁGINAS304
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 26
TRADUCCIÓNDolors Udina
PUBLICACIÓN11/05/2016
ISBN978-84-339-3718-6
EAN9788433937186
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 26
TRADUCCIÓNDolors Udina
PUBLICACIÓN11/05/2016
COMPARTE EN:
 
Nick Hornby

Nick Hornby

Nick Hornby (Maidenhead, 1957), llicenciat per la Universitat de Cambridge, ha exercit de professor, periodista i guionista. L’extraordinària Alta fidelitat, novel·la que ara recuperem, és una de les seves primeres obres: «Amb una importància equiparable al que van representar per a la joventut del seu temps El guardià en el camp de sègol, de J. D. Salinger, i A la carretera, de Jack Kerouac, continua guanyant lectors des de la primera edició» (Enrique Blanc, Reforma). En català també han aparegut Una mena de pare, Com ser bo, Tot per una noia, Juliet, Naked i Funny Girl.


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.