No em deixis mai
No em deixis mai

No em deixis mai

Una novel·la emotiva i cruel, una distopia que acaba per convertir-se en una història de terror.

A primer cop d’ull, els joves que estudien a Hailsham no són diferents de qualsevol grup d’adolescents. Fan esport, assisteixen a classes d’art amb professores (o guardianes) que miren d’estimular-los la creativitat i, com tots els joves, descobreixen el sexe, l’amor i els jocs de poder.

L’internat és una curiosa Arcàdia anglesa, recòndita i cofoia de les seves instal·lacions, els seus jardins, el llac i els idíl·lics caminois rurals, que tal vegada no menen enlloc. Perquè Hailsham és un món hermètic, estrany i convencional alhora, en què els alumnes semblen orfes sense cap altre contacte amb l’exterior que la Madame, la dona que els visita regularment per buscar les obres més prometedores dels nois. Un indret on els professors (o guardians) no paren de repetir-los que són especials i que els espera un futur de responsabilitat, però també de preocupar-se obsessivament per la seva salut. Els nois també saben que són estèrils i que, de la mateixa manera que no tenen pares, tampoc tindran fills.

La Kathy, la Ruth i en Tommy van estudiar a Hailsham, i van bastir un triangle amorós de vèrtexs canviants. I ara la Kathy H., arribada als trenta-un anys, recorda aquells temps i de quina manera ella i els seus amics, els seus amants, van acabar sabent la veritat.

«Una novel·la intricada, inquietant i commovedora. Igual que tots els títols anteriors d’Ishiguro» (Geoff Dyer, The Independent).

«Exquisidament construïda, No em deixis mai és una novel·la de terror èpica i ètica, explicada amb la delicadesa d’una miniatura» (Publishers Weekly).

ISBN978-84-339-2203-8
EAN9788433922038
PVP CON IVA13.9 €
NÚM. DE PÁGINAS336
COLECCIÓNCompactos
CÓDIGOCM 836
TRADUCCIÓNXavier Pàmies
PUBLICACIÓN17/01/2024
OTRAS EDICIONESLlibres Anagrama (LA 44)
ISBN978-84-339-4234-0
EAN9788433942340
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 44
TRADUCCIÓNXavier Pàmies
PUBLICACIÓN29/11/2017
COMPARTE EN:
 
Kazuo Ishiguro

Kazuo Ishiguro

Kazuo Ishiguro va néixer a Nagasaki el 1954, però viu a Anglaterra des de 1960. És autor de vuit novel·les, les tres darreres –No em deixis mai, El gegant enterrat i La Klara i el Sol– publicades per «Llibres Anagrama», així com el llibre de relats Nocturns. El 2017 va rebre el Premi Nobel de Literatura.


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.