Terres mortes
Terres mortes

Terres mortes

La mort violenta d’en Joan és l’inici d’aquesta novel·la que descabdella la història d’una nissaga maleïda. Ha estat un tret per l’esquena en un casalot aïllat on només hi viu la família. Qui de tots ells ha pogut ser? Era l’únic que ho tenia tot i ara es dessagna en el petit rebost on la mare el va instal·lar després de tres anys d’absència. Quin cor és capaç de proposar que li serrin les cames a un fill per tal d’encabir-lo dins la caixa?

Terres mortes és un relat polifònic que desplega un univers atàvic a través de les veus dels seus protagonistes. Una mare que surt d’un infern per crear-ne un altre. Un pare a qui ja poques coses importen. El fill gran sorrut i rude que tothom tem. Els del mig que malden per trobar el seu lloc encara que sigui lluny. La noia encadenada a casa per un embaràs no desitjat. I el nen, lluminós com el sol i innocent com la infantesa. Sobre tots ells pesa un origen salvatge, dos assassinats i un secret inconfessable. I malgrat tot, en els seus testimonis hi despunta el brot tendre d’una bondat resistent que prova de sobreviure a la vilesa que tot ho empelta.

Núria Bendicho Giró s’estrena amb una història gòtica que ens fa preguntar-nos si aquells que semblen culpables no són justament els més lliures i si no és que tots som víctimes de la mateixa foscor. Una novel·la calidoscòpica que ens interroga sobre la naturalesa humana i ens endinsa en un món sòrdid del qual és difícil sortir-ne sense sentir ràbia i compassió.

ISBN978-84-339-1588-7
EAN9788433915887
PVP CON IVA16.9 €
NÚM. DE PÁGINAS200
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 78
PUBLICACIÓN27/01/2021
ISBN978-84-339-4215-9
EAN9788433942159
PVP CON IVA9.99 €
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 78
PUBLICACIÓN27/01/2021
COMPARTE EN:
 
Núria Bendicho Giró

Núria Bendicho Giró

Núria Bendicho Giró (Barcelona, 1995) és llicenciada en Filosofia. En bona part autodidacta, s’ha passat la joventut viatjant i llegint en biblioteques. Terres mortes és la seva primera novel·la.

Fotografia © Laura Rubio Troitiño.


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.