El seu cos i altres festes
El seu cos i altres festes

El seu cos i altres festes

Vuit contes pertorbadors que giren al voltant de la feminitat, el cos i la sexualitat. Un debut irresistible.

Una dona es nega a permetre que el seu marit li descordi una misteriosa cinta verda que duu al voltant del coll; una altra dona relata les seves trobades sexuals mentre una plaga letal s’estén pel planeta; una intervenció quirúrgica per perdre pes té uns resultats sinistres; una parella de detectius investiga diversos crims en companyia dels fantasmes de les noies assassinades; una dona és capaç de sentir els pensaments dels actors de les pel·lícules porno…

En els vuit contes que componen aquest contundent debut literari, Carmen Maria Machado explora l’univers femení i mescla sense complexos el terror, el realisme màgic, l’erotisme, la ciència ficció i la comèdia. Un llibre radical i provocador que juga amb els gèneres i retorça clixés. Aquí la sexualitat conflueix amb allò sinistre, el desig es fa pertorbador, l’humor deriva cap a allò grotesc i el cos i la carnalitat es converteixen en el suggestiu i inquietant centre de la creació literària.

Una combinació agosarada que podria ser el resultat d’un creuament entre Margaret Atwood, Angela Carter, Shirley Jackson, David Lynch i David Cronenberg. Un territori fet de fantasia, humor, truculència i poesia.

«L’energia de Machado resplendeix a través de l’erotisme i allò macabre. No és fàcil treure’s aquests contes del cap» (Lucy Scholes, The Independent).

«Un debut excepcional i càusticament inventiu» (Kirkus Reviews).

 «Un llibre salvatge» (Parul Sehgal, The New York Times).

ISBN978-84-339-1563-4
EAN9788433915634
PVP CON IVA19.9 €
NÚM. DE PÁGINAS288
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 56
TRADUCCIÓNMaria Cabrera Callís
PUBLICACIÓN03/10/2018
ISBN978-84-339-3981-4
EAN9788433939814
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 56
TRADUCCIÓNMaria Cabrera Callís
PUBLICACIÓN03/10/2018
COMPARTE EN:
 
Carmen Maria Machado

Carmen Maria Machado

Carmen Maria Machado estudió en el prestigioso Writers’ Workshop de la Universidad de Iowa. Es autora de cuentos y textos ensayísticos y críticos que han aparecido en publicaciones como The New Yorker, Granta, Guernica, Electric Literature, The Paris Review, AGNI, NPR, Gulf Coast, Los Angeles Review of Books y VICE. En Anagrama ha publicado Su cuerpo y otras fiestas, finalista del National Book Award y del International Dylan Thomas Prize, y En la casa de los sueños.

Fotografía © Tom Storm Photography.