Papa
Papa

Papa

Relats magistrals. Deu mirades despietades sobre l’Amèrica contemporània.

Deu relats de l’autora de la novel·la Les noies que s’endinsen en les esquerdes més fosques de les relacions familiars, la sexualitat i la cultura de la fama: una aspirant a actriu que treballa com a dependenta en una botiga de roba descobreix una manera alternativa de guanyar-se la vida venent quelcom molt íntim per internet; un pare recull el seu fill de l’escola després d’un incident violent que li pot costar l’expulsió; la mainadera de la família d’un actor famós intenta esquivar la premsa després de veure’s implicada en un escàndol; una dona en rehabilitació es fica en xats d’intercanvi de fotos obscenes a internet; una reunió familiar nadalenca es tensa cada cop més a causa de les ombres del passat; un pare va a l’estrena de la lamentable pel·lícula del seu fill... 

Emma Cline retrata de manera brillant situacions quotidianes de personatges enfrontats als seus dimonis, a situacions que els superen, a realitats que voldrien no haver d’entomar... Aquests relats confirmen l’autora com una veu imprescindible de la literatura nord-americana actual.

«Cline és una estilista superdotada, però el que fa vibrar els seus relats, el que els omple de vida, és com comprèn les humiliacions contemporànies... Punyent i enlluernadora» (Brandon Taylor, The New York Times).

«Els contes estan tan ben escrits que tan bon punt els has acabat vols tornar a llegir-los, reflexionar-hi, poder-ne parlar amb algú» (Marion Winik, The Washington Post).

ISBN978-84-339-1806-2
EAN9788433918062
PVP CON IVA19.9 €
NÚM. DE PÁGINAS240
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 97
TRADUCCIÓNFerran Ràfols Gesa
PUBLICACIÓN18/05/2022
ISBN978-84-339-4460-3
EAN9788433944603
PVP CON IVA10.99 €
CÓDIGOLA 97
TRADUCCIÓNFerran Ràfols Gesa
PUBLICACIÓN18/05/2022
COMPARTE EN:
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
 
Emma Cline

Emma Cline

Emma Cline (Sonoma, 1989) és llicenciada en Belles Arts i té un màster en escriptura creativa per la Universitat de Colúmbia. Ha treballat com a lectora per a The New Yorker, on també ha publicat textos de ficció, així com a les revistes Tin House, The Paris Review (que el 2014 li va atorgar el Plimpton Prize) i Granta (que el 2017 la va seleccionar entre els Millors Novel·listes Americans Joves). Les noies, la novel·la amb què va debutar, es va publicar a quaranta països, va guanyar el Shirley Jackson Award i va ser finalista del First Novel Prize, el National Book Critics Circle Award i l’LA Times Book Prize; el prestigiós productor Scott Rudin en prepara una adaptació al cinema. A Anagrama també ha publicat la nouvelle Harvey.

Fotografia © Megan Cline