Denúncia immediata
Denúncia immediata

Denúncia immediata

Un jove viatja pel món a la recerca d’il·luminació i ha de fer front a tota mena d’experiències, no sempre agradables; una estudiant d’origen indi sedueix un professor mentre busca una sortida desesperada a una situació angoixant; un poeta fracassat que ha trobat feina a l’editorial d’un antic pornògraf acaba deixant-se arrossegar per la temptació dels diners; un sexòleg té una pertorbadora trobada sexual en una selva remota; un matrimoni que va començar per conveniència acaba en desastre; un músic que toca el clavicordi s’enfronta a la dificultat de combinar el seu art amb la seva condició de marit i pare i acaba perseguit per uns cobradors de morosos; una noia decideix quedar-se embarassada sigui com sigui; una dona visita una vella amiga a qui estan fent proves per saber si té Alzheimer i li regala un llibre que totes dues adoraven quan eren joves...

Jeffrey Eugenides demostra altra vegada la seva capacitat per aprofundir en la complexitat de les relacions humanes en aquesta col·lecció de contes. Hi trobem personatges que planten cara a les seves pors, prenen decisions dràstiques i s’endinsen en territoris desconeguts. Elegant, subtil, de vegades irònic i de vegades profund i commovedor,Eugenides dibuixa en aquests textos un poderós mapa de les emocions.

«Aborda el fracàs i la immoralitat amb una enorme força moral... Uns contes deliciosos i profunds» (Dwight Garner, The New York Times)

«Excel·lent... Eugenides desplega un notable do per la comèdia i la caracterització dels personatges, i alhora construeix unes atmosferes claustrofòbiques aclaparadores» (Chris Power, The Guardian).

ISBN978-84-339-1559-7
EAN9788433915597
PVP CON IVA19.9 €
NÚM. DE PÁGINAS312
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 51
TRADUCCIÓNFerran Ràfols Gesa
PUBLICACIÓN02/05/2018
ISBN978-84-339-3941-8
EAN9788433939418
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 51
TRADUCCIÓNFerran Ràfols Gesa
PUBLICACIÓN02/05/2018
COMPARTE EN:
 
Jeffrey Eugenides

Jeffrey Eugenides

Jeffrey Eugenides (Detroit, 1960) va estudiar a les universitats de Brown i Stanford. És autor de tres novel·les: The Virgin Suicides, duta al cinema per Sofia Coppola; Middlesex, que va obtenir el premi Pulitzer l’any 2003, i La trama matrimonial, les dues darreres publicades per Anagrama-Empúries. Està considerat un dels grans escriptors nord-americans de les darreres dècades.


Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.