Les perfeccions
Les perfeccions

Les perfeccions

Una parella que tracta de fer realitat els seus somnis a Berlín. Una gran novel·la europea del present.

L’Anna i en Tom són una parella de joves dissenyadors gràfics que decideixen d’instal·lar-se a Berlín, on creuen que podran fer realitat els seus somnis: viure sense cenyir-se a les convencions, reinventar codis de conducta i explorar nous espais. Gaudeixen de la gastronomia, acudeixen a festes il·legals, es comprometen amb principis polítics progressistes...

Però el temps passa i la monotonia s’apodera d’ells, la feina es torna rutinària i tot el que semblava a punt d’acomplir-se esdevé fugisser. Se senten atrapats, encaparrats a trobar alguna cosa que sigui pura i vertadera, sense saber si realment existeix.

Vincenzo Latronico ha escrit, en un clar homenatge a Les coses de Georges Perec, una vibrant i implacable crònica generacional. El retrat de l’esfondrament d’uns ideals, dels dubtes i les decepcions que apareixen quan, amb els anys, els somnis van quedant enrere. Una paràbola sobre la recerca d’una autenticitat cada vegada més fràgil i estranya.

«La història d’una parella com a unitat atòmica del món, una combinació d’afectes i autopercepcions que parla no només de dues persones, sinó del sistema econòmic que les rodeja, de les ciutats que habiten, de les cases que ocupen i abandonen... Amb una prosa esplèndida, Latronico ens regala una novel·la important, innovadora a la seva manera, tot i que parla de la unitat més antiga de la vida: la parella » (Claudia Durastanti).

«L’epitafi de tot un imaginari generacional, nascut dins de la societat de consum i destinat a implosionar a causa de les contradiccions que n’han soscavat el desenvolupament des del principi» (Niccolò Amelii, La Balena Bianca).

ISBN978-84-339-0199-6
EAN9788433901996
PVP CON IVA17.9 €
NÚM. DE PÁGINAS160
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 109
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN03/05/2023
ISBN978-84-339-1852-9
EAN9788433918529
PVP CON IVA10.99 €
CÓDIGOLA 109
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN03/05/2023
RESEÑAS PRENSA
L'Irradiador
COMPARTE EN:
 
Vincenzo Latronico

Vincenzo Latronico

Vincenzo Latronico (Roma, 1984) és autor de les novel·les Ginnastica e rivoluzione (Premi Giuseppe Berto Opera Prima), La cospirazione delle colombe (Premi Bergamo i Premi Napoli), La mentalità dell’alveare i Les perfeccions, amb la qual va guanyar el Premi Mondello i que està en procés de traducció en disset països. A més, és autor, amb Armin Linke, de l’assaig Narciso nelle colonie, traductor literari, col·laborador d’Il Post i professor a la Scuola Holden. Viu a Berlín.

Fotografia © Marcus Lieder


OTRAS OBRAS DEL MISMO AUTOR

Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.