Les perfeccions
Les perfeccions

Les perfeccions

Una parella que tracta de fer realitat els seus somnis a Berlín. Una gran novel·la europea del present.

L’Anna i en Tom són una parella de joves dissenyadors gràfics que decideixen d’instal·lar-se a Berlín, on creuen que podran fer realitat els seus somnis: viure sense cenyir-se a les convencions, reinventar codis de conducta i explorar nous espais. Gaudeixen de la gastronomia, acudeixen a festes il·legals, es comprometen amb principis polítics progressistes...

Però el temps passa i la monotonia s’apodera d’ells, la feina es torna rutinària i tot el que semblava a punt d’acomplir-se esdevé fugisser. Se senten atrapats, encaparrats a trobar alguna cosa que sigui pura i vertadera, sense saber si realment existeix.

Vincenzo Latronico ha escrit, en un clar homenatge a Les coses de Georges Perec, una vibrant i implacable crònica generacional. El retrat de l’esfondrament d’uns ideals, dels dubtes i les decepcions que apareixen quan, amb els anys, els somnis van quedant enrere. Una paràbola sobre la recerca d’una autenticitat cada vegada més fràgil i estranya.

«La història d’una parella com a unitat atòmica del món, una combinació d’afectes i autopercepcions que parla no només de dues persones, sinó del sistema econòmic que les rodeja, de les ciutats que habiten, de les cases que ocupen i abandonen... Amb una prosa esplèndida, Latronico ens regala una novel·la important, innovadora a la seva manera, tot i que parla de la unitat més antiga de la vida: la parella » (Claudia Durastanti).

«L’epitafi de tot un imaginari generacional, nascut dins de la societat de consum i destinat a implosionar a causa de les contradiccions que n’han soscavat el desenvolupament des del principi» (Niccolò Amelii, La Balena Bianca).

ISBN978-84-339-0199-6
EAN9788433901996
PVP CON IVA17.9 €
NÚM. DE PÁGINAS160
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 109
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN03/05/2023
ISBN978-84-339-1852-9
EAN9788433918529
PVP CON IVA10.99 €
CÓDIGOLA 109
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN03/05/2023
COMPARTE EN:
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Publicat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
 
Vincenzo Latronico

Vincenzo Latronico

Vincenzo Latronico (Roma, 1984) és autor de les novel·les Ginnastica e rivoluzione (Premi Giuseppe Berto Opera Prima), La cospirazione delle colombe (Premi Bergamo i Premi Napoli), La mentalità dell’alveare i Les perfeccions, amb la qual va guanyar el Premi Mondello i que està en procés de traducció en disset països. A més, és autor, amb Armin Linke, de l’assaig Narciso nelle colonie, traductor literari, col·laborador d’Il Post i professor a la Scuola Holden. Viu a Berlín.

Fotografia © Marcus Lieder


OTRAS OBRAS DEL MISMO AUTOR

Suscríbete

¿Te gustaría recibir nuestro boletín de novedades y estar al día con los eventos que realizamos? Suscríbete a nuestra Newsletter.