Consumits
Consumits

Consumits

Una parella de periodistes amb pocs escrúpols, la Naomi i en Nathan, s’endinsa en una tèrbola aventura que reuneix molts ingredients de les pel·lícules que van convertir David Cronenberg en un dels directors de culte de finals del segle XX.

L’Aristide Arosteguy, un intel·lectual francès, és acusat de matar i de mutilar la seva dona, la Célestine, filòsofa com ell, que duia temps obsedida per la idea de tenir el pit esquerre ple d’insectes. Però el cadàver no s’ha trobat i l’Arosteguy ha fugit a Tòquio. ¿S’ha menjat el cadàver de la Célestine per no deixar proves? ¿Es tracta d’una farsa macabra? ¿Hi ha una conspiració nord-coreana per atreure o segrestar pensadors francesos? Mentre la Naomi busca l’Arosteguy a Tòquio, en Nathan viatja aToronto per esbrinar la natura d’una malaltia de transmissió sexual que li ha encomanat una eslovena de cos imponent, però infestat de tumors malignes, i hi acaba coneixent una noia que cau en trànsits masoquistes en què s’arrenca la carn amb un tallaungles. Els personatges saben més coses del que sembla, i no hi ha manera d’estirar-los la llengua; els diàlegs combinen sarcasmes, absurditats i humor negre, es parla de l’uxoricidi de Louis Althusser i de l’alienació provocada pel consum tecnològic.

Sàtira horripilant o exercici lúdic, la primera novel·la de David Cronenberg no pot deixar ningú indiferent.

«Tan inquietant, fosca i fascinant com les pel·lícules de Cronenberg. S’ha de llegir» (Stephen King).

«Absolutament original, aquest llibre aconsegueix primer desestabilitzar i desarmar el lector i després fer-lo còmplice total» (Viggo Mortensen).

ISBN978-84-339-1528-3
EAN9788433915283
PVP CON IVA19.9 €
NÚM. DE PÁGINAS360
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 20
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN13/01/2016
ISBN9788433936684
EAN9788433936684
PVP CON IVA9.99 €
CÓDIGOLA 20
TRADUCCIÓNYannick Garcia
PUBLICACIÓN13/01/2016
COMPARTE EN:
 
David Cronenberg

David Cronenberg

David Cronenberg (Toronto, Canadà, 1943) és director de cinema, guionista, actor i escriptor. És autor d’una llarga i premiada filmografia, entre la qual destaquen pel·lícules com Vénen de dintre de..., Ràbia, Fast Company, Cromosoma 3, Scanners, Videodrome, La mosca, Inseparables, Naked Lunch, Crash (Premi Especial del Jurat del Festival de Cine de Canes el 1996), eXistenZ (Ós de Plata a la Millor Contribució Artística del Festival Internacional de Cine de Berlín el 1999), La zona morta, Madame Butterfly, Spider, Una història de violència, Promeses de l’est, A Dangerous Method, Cosmòpolis i Maps to the Stars. Es Companion de l’Orde del Canadà i oficial de l’Orde de les Arts i les Lletres i cavaller de la Legió d’Honor francesos. El 2006 va rebre la Carrossa d’Or del Festival de Canes, premi a la seva trajectòria.


OTRAS OBRAS DEL MISMO AUTOR