08/09/2020
Anagrama participa a La Setmana del Llibre en Català

Aquest dimecres torna La Setmana del Llibre en Català, que enguany tindrà lloc del 9 al 13 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona: cinc dies per gaudir de la festa del llibre en català.

Ens complau anunciar-vos la participació d’autors i autores d’Editorial Anagrama a les següents activitats de La Setmana:

DIMECRES 9 DE SETEMBRE a les 19.50 h

Escenari Setmana (El Moll de la Fusta)

Presentació de No soc aquí d’Anna Ballbona

La guanyadora del 5è Premi Llibres Anagrama, Anna Ballbona, presentarà la seva darrera novel·la. L’autora parlarà amb la periodista Anna Guitart a les 19.50 hores a l’Escenari Setmana i signarà exemplars del llibre a partir de les 20.30 hores a l’Espai Signatura 2.

 

 

DIJOUS 10 DE SETEMBRE a les 19.00 h

Escenari Setmana (El Moll de la Fusta)

Presentació de Les cuques de Julià Guillamon

Julià Guillamon presentarà Les cuques, un llibre que convida a mirar la natura amb nous ulls. L’autor conversarà amb la periodista Anna Guitart a les 19 hores a l’Escenari Setmana i signarà exemplars del llibre a partir de les 19.30 hores a l’Espai Signatura 4.

 

 

DISSABTE 12 DE SETEMBRE A LES 19.15 H

Espai Signatura 1 (El Moll de la Fusta)

Signatura de llibres amb Irene Solà

Irene Solà signarà exemplars de la novel·la Canto jo i la muntanya balla, guanyadora del 4t Premi Llibres Anagrama i del Premi de Literatura de la Unió Europea 2020.

 

 

 

DIUMENGE 13 DE SETEMBRE A LES 13.30 H

Espai Signatura 3 (El Moll de la Fusta)

Signatura de llibres amb Cesc Martínez

Cesc Martínez signarà exemplars de la novel·la Traça un perímetre, un retrat calidoscòpic d’una societat malalta, d’un temps i de les seves misèries.

 

 

 

Podeu consultar-ne la programació completa aquí.


COMPARTE EN: