L'adversari

Un pertorbador descens a les zones més ombrívoles de l’ànima humana que parteix d’un fet real.

Vet aquí la història real d’un home que, de la nit al dia, decideix matar tota la seva família. Un succés que Emmanuel Carrère, amb un innat instint narratiu, va saber explicar com una novel·la. L’adversari és un llibre excepcional, un clàssic contemporani, hereu i actualitzador de la tradició del millor Truman Capote, el d’A sang freda.

Per què Jean-Claude Romand va assassinar la dona, els fills, el pare i la mare? Perquè era un impostor que se sentia incapaç d’afrontar l’imminent enfonsament del seu món de mentides: havia fet creure a la família que era metge quan en realitat passava el temps en pàrquings d’autopista o passejant pel bosc.

Un pertorbador descens a les zones més ombrívoles de l’ànima humana, una reflexió plenament vigent sobre la naturalesa del mal.

«Carrère va saber convertir la biografia on apareix el jo de l’autor en una nova forma de coneixement i de denúncia» (Jordi Amat). 
«Novel·la apassionant i reflexió esgarrifadora» (David Trueba).
«L’autor ha sabut transmetre amb una fluïdesa literària que no cau mai en falses retòriques, aquesta inquietud abismal sobre el no-res» (Elena Hevia, El Periódico).

ISBN978-84-339-1584-9
EAN9788433915849
PVP CON IVA18.9 €
 
ISBN E-BOOK978-84-339-4159-6
EAN E-BOOK9788433941596
 
NÚM. DE PÁGINAS176
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGOLA 74
PUBLICACIÓN10/06/2020
COMPARTE EN:
 


Emmanuel Carrère


Emmanuel Carrère (París, 1957), després de quatre novel•les de no ficció molt celebrades, s’ha imposat internacionalment com un escriptor extraordinari. Així,L’adversari: «L’autor ha sabut transmetre amb una fluïdesa literària que no cau mai en falses retòriques aquesta inquietud abismal sobre el no-res» (Elena Hevia, El Periódico); «El retrat del monstre, del diable, aconsegueix atrapar-nos» (Josep M. Sòria, La Vanguardia);Una novel•la russa:«Un relat original, multidireccional i pertorbador» (Sergi Pàmies); D’autres vies que la mienne (el millor llibre de l’any segons la premsa cultural francesa): «La novel•la m’ha impressionat molt. Una experiència literària brutal. M’apassiona» (Pedro Almodóvar); «Una obra punyent i grandiosa» (Sònia Hernández, La Vanguardia)Limonov (Prix des Prix): «Un relat superb i engrescador» (Joan Garí, Ara); «Carrère torna a enlluernar» (Sònia Hernández, La Vanguardia). És autor d’altres obres de ficció, com El bigoti i La Classe de neige (Premi Femina).OTRAS OBRAS DE Emmanuel Carrère
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.