EMPIEZA A LEERAlta fidelitat

En Rob Fleming té una botiga de discos antics tronada però cool on només ven la música que li agrada a ell. I només vinils, és clar, encara que el negoci, destinat a un públic de col·leccionistes de frivolitats molt seriosos, està sempre a punt de fer fallida. I ara, a més, la Laura l’ha deixat. És perquè en Rob s’entossudeix a perpetuar l’adolescència fins a la decrepitud? O bé –això creu ell– perquè la seva col·lecció de discos i la de la Laura són incompa- tibles? En Rob es refugia en la companyia d’en Barry i en Dick, els seus inefables còmplices a la botiga, i junts fan innombrables i molt masculines llistes dels top del pop: les cinc millors pel·lícules, en què sempre hi ha Reservoir Dogs, els cinc millors capítols de Cheers i les cinc millors cançons d’Elvis Costello... I també comença a sortir amb la Marie, una cantant americana. Sembla que finalment farà realitat un dels seus somnis, tenir una nòvia amb un contracte discogràfic, però llavors reapareix la Laura. I en Rob aviat començarà a fer-se preguntes de difícil resposta sobre la família, la monogàmia, l’amor, el desamor i la maduresa. Pot ser que a la fi descobreixi que també hi ha vida, i música, després de l’adolescència?

«Encantador, divertidíssim, un llibre pop en el millor sentit de la paraula. Llegir Alta fidelitat és com escoltar un gran single.T’adones que és una meravella des de les primeres notes, i quan s’acaba vols tornar-lo a escoltar, perquè et fa sentir jove i també adult, i et deixa amb un somriure immens i babau a la cara. Si fos un disc, diríem que es tracta d’un clàssic instantani» (Suzanne Moore, The Guardian).

ISBN978-84-339-1534-4
EAN9788433915344
PVP CON IVA19.90 €
 
ISBN E-BOOK978-84-339-3718-6
EAN E-BOOK9788433937186
 
NÚM. DE PÁGINAS304
COLECCIÓNLlibres Anagrama
CÓDIGO EB 454
TRADUCCIÓNDolors Udina
PUBLICACIÓN11/05/2016
COMPARTE EN:
 


Nick Hornby


Nick Hornby (Maidenhead, 1957), llicenciat per la Universitat de Cambridge, ha exercit de professor, periodista i guionista. L’extraordinària Alta fidelitat, novel·la que ara recuperem, és una de les seves primeres obres: «Amb una importància equiparable al que van representar per a la joventut del seu temps El guardià en el camp de sègol, de J. D. Salinger, i A la carretera, de Jack Kerouac, continua guanyant lectors des de la primera edició» (Enrique Blanc, Reforma). En català també han aparegut Una mena de pare, Com ser bo, Tot per una noia, Juliet, Naked i Funny Girl.OTRAS OBRAS DE Nick Hornby
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.